Kleur

Prijs

€ 0,00 -€ 3,00

Merk

advertentie

Rugzakjes met rits

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
Per pagina:

Rugzakjes met rits bedrukken is mogelijk bij Bedrukterugtasjesbestellen.nl! Diverse rugzakjes bedrukken, met en zonder rits, kan gemakkelijk en snel bij ons! Bekijk onze specifieke categorieën voor het aanbod aan geschikte rugzakjes. En lees hier natuurlijk waarom deze tassen nu zulke geschikte relatiegeschenken en promotionele artikelen zijn!

Bedrukte rugzakjes met rits

Een rugzak is vanwege meerdere redenen een geschikt relatiegeschenk en promotioneel artikel. Maar wat maken de bedrukte rugzakjes met rits nu zo geschikt? Dat is de extra functionaliteit die deze bieden! Bij een relatiegeschenk gaat het om de ontvanger tevreden stellen. En een functioneel en handig geschenk geven is hier enorm handig voor! Een rugzakje is uit zichtzelf al zeer handig, maar de extra functionaliteit van de rits brengt dit nog een niveau hoger!

Stel u gaat naar een beurs, dan is een notitieboek en een pen zeer handig en zal u zeker gebruiken. Maar ermee de hele tijd in de hand lopen is natuurlijk niet fijn. Vele mensen bewaren deze daarom in een tas, maar wanneer de tas overvol is dan moet er vaak lang gezocht worden naar de benodigdheden terwijl u deze liever gelijk te pakken hebt. Dit is natuurlijk vervelend en gebeurd vaker dan u denkt. Men krijgt immers vaak veel reclame spullen op een dergelijke beurs. Het vakje met rits zorgt ervoor dat u binnen een aantal seconden uw pen en papier in de hand hebt!

Rugzakjes met logo als promotioneel artikel

Als relatiegeschenk is de rugzak met rits dus zeer handig. Wanneer uw ontvanger naar een beurs gaat zal deze graag rondlopen met uw rugzakje met logo! Maar naast relatiegeschenken rugzakjes met rits zijn deze tasjes ook zeer handig als promotionele artikelen. En dit natuurlijk voor dezelfde redenen! Wanneer u deze tassen gaat weggeven op een beurs, zorg er dan wel voor dat u de extra functionaliteit goed duidelijk maakt! Anders kiezen zij straks voor de tas van iemand anders. Maak gebruik van zoiets als een spandoek dat van afstand goed zichtbaar is. En geef hierop de meerwaarde aan! Zo haalt u het meeste uit de rugzakjes met logo!

De meerwaarde van diverse rugzakjes

Naast tassen met rits zijn er ook tassen met andere functionaliteiten. Zo zijn er bijvoorbeeld waterdichte rugzakjes. Vele rugzakjes bedrukken waaronder deze waterdichte tasjes is mogelijk in onze ‘normale’ rugzakjes categorie. En hier vindt u nog veel meer tasjes! Van transparante tasjes tot de traditionele katoenen tassen. Een waterdichte tas met rits is ook mogelijk! Deze vindt u gewoon hier in de huidige categorie! Op zoek naar extra handigheid? Bekijk dan eens onze bedrukte rugzakjes met opberghoesje!

Rugzakjes met rits bestellen

Het laten bedrukken en bestellen van de door u gekozen rugzakjes is zeer gemakkelijk. Kies uw product op de webshop, kies het aantal, de kleur en het aflevermoment. Geef daarnaast uw gewenste bedrukking aan en u zal zeer snel uw perfecte rugzakjes in bezit hebben! Rugzakjes met rits bestellen was nog nooit zo gemakkelijk! Bent u benieuwd naar bepaalde mogelijkheden of heeft u vragen? Neem dan contact op!