Kleur

Prijs

€ 0,00 -€ 3,00

Merk

advertentie

Reflecterende rugzakjes

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
Per pagina:

Op Bedrukterugzakjesbestellen.nl bent u aan het juiste adres voor vele rugzakjes van diverse materialen en met vele verschillende functionaliteiten. Zo bent u dus ook op de juiste plek voor reflecterende rugzakjes bedrukken! En deze rugzakken zijn betere relatiegeschenken en promotionele artikelen dan u denkt! Misschien bent u hier omdat u al graag een reflecterende rugzak als relatiegeschenk wil, maar ook als u hier nog niet aan heeft gedacht is het zeker nuttig om even verder te lezen!

Het nut van bedrukte reflecterende rugzakjes!

Wat maken bedrukte reflecterende rugzakjes nou tot een goed relatiegeschenk of promotioneel product? Dat is simpelweg de veiligheid! Het op het juiste moment en op de juiste plaats uitdelen van reflecterende rugtasjes kan zeer goede resultaten binnenhalen! Vooral als u dit combineert met een passende bedrukking!

Stelt u eens voor dat dat u een beurs of ander evenement bijwoont die doorgaat tot in de late uren. Dit betekend dat er vele personen in het donker langs de weg naar de bushalte lopen. En dat mensen op de fiets naar huis gaan. En hierbij lopen deze personen natuurlijk risico! Dit geldt overigens ook voor iedereen die een stuk moet lopen naar de auto, al is het maar een kort stukje!

Het weggeven van de bedrukte rugzakjes zal daarom erg gewild zijn. Veel mensen zullen overdag nog niet over de situatie aan het einde van de beurs nagedacht hebben. Geef daarom duidelijk de toegevoegde waarde van de reflecterende rugzakjes aan. Doe dit bijvoorbeeld met een poster of een opvallende spandoek! Doe dit bijvoorbeeld met de tekst “aan het einde van de dag veilig naar huis met onze gratis rugzakjes!”. Wie zal daar nee tegen zeggen? Zo heeft gegarandeerd vele mensen rondlopen met uw logo die bedrukt is op de tassen! Zeer gemakkelijke promotie.

Reflecterende rugzakjes als relatiegeschenk

Het mag duidelijk zijn dat de bedrukte reflecterende rugzakjes in de juiste situatie een enorm geschikt promotioneel artikel zijn. Maar ook als relatiegeschenk zijn de reflecterende tasjes zeer geschikt! Bij een relatiegeschenk wilt u natuurlijk voor tevreden ontvangers zorgen. En hiervoor zijn handige geschenken bij uitstek geschikt!

Wanneer u grote tassen, dus geen rugzakjes, als relatiegeschenk schenkt, dan bestaat vaak de situatie dat de ontvanger al een tas heeft en niet uw geschenk zal gebruiken. Het is dan belangrijk dat uw tas beter is of een bepaalde meerwaarde biedt. Met rugzakjes is dit minder belangrijk. Ze zijn gemakkelijk op te bergen en kunnen snel gepakt worden wanneer ze nodig zijn. Vergelijkbaar met de voorraad plastic tassen die vele mensen in de meterkast hebben hangen. Ze worden allemaal wel een keer gebruikt!

Maar kiest u voor een rugzak bedrukken met een zeer toffe afbeelding of tekst, natuurlijk in combinatie met uw logo, dan zal deze tas aanzienlijk vaker gebruikt worden. En daarmee vangt u zowel waardering voor het toffe geschenk als gratis promotie! Maar naast het bieden van een meerwaarde in de vorm van een toffe bedrukking, zijn de reflectieve eigenschappen ook een perfect voorbeeld van een goede meerwaarde!

Dit is vooral het geval wanneer uw ontvanger bijvoorbeeld graag in de avond gaat hardlopen. Dan zijn de reflectieve rugzakjes een enorme toegevoegde waarde. De ontvanger zal dit zeker waarderen! Maar ook wanneer de ontvangers dit niet doen zullen zij altijd wel een keer in een situatie belanden waar deze rugzakjes goed van pas komen. Bovendien laat u alleen al zien dat u hun veiligheid belangrijk vindt door voor dit product te kiezen. Automatische waardering en een goed imago dus!

Diverse rugzakjes!

Onze reflecterende rugzakjes zijn van nature divers. Net als vrijwel al onze andere rugzakjes zijn deze zowel als rugtas als schoudertas te dragen. Maar ook bestaat er diversiteit tussen de functionaliteit van de verschillende tassen. Zo bieden wij zowel waterdichte reflecterende rugzakjes aan als ‘normale’ rugtassen. Op zoek naar andere functionaliteiten? Bekijk eens onze bedrukte rugzakjes met flap.

Deze rugtasjes zijn vanwege de flap gemakkelijk dicht te maken. Maar daarnaast helpt dit natuurlijk ook met het tegenhouden van de regen en zelfs iemand die iets uit uw tas wil graaien! Het klittenband maakt immers best wat geluid!

Voor ons breedste aanbod kan u ook onze ‘normale’ rugzakjes bekijken. Diverse rugzakjes bedrukken is hier mogelijk! Hier vindt u rugzakjes van diverse materialen. Bijvoorbeeld waterafstotende polyester en nylon tassen, maar ook tassen van katoen en zelfs transparante rugtasjes!

Reflecterende rugzakjes bestellen

Heeft u uw keuze gemaakt? Klik simpelweg op uw product en geef aan welke kleur, hoeveel stuks en wanneer u deze geleverd wilt hebben. Voeg ten slotte uw logo of andere bedrukking toe en wij verzorgen de rest! Reflecterende rugzakjes bestellen is bij ons daarom zeer gemakkelijk. Zo heeft u binnen zeer korte tijd de perfecte geschenken in bezit! En bij vragen kan u natuurlijk ook contact opnemen!