Kleur

Prijs

€ 0,00 -€ 3,00

Merk


advertentie

Normale rugzakjes

Weergave:TegelsLijst
Sorteer op
Per pagina:

Hier vindt u de perfecte rugzakjes voor u! Bij Bedrukterugzakjesbestellen.nl bent u aan het juiste adres voor het gemakkelijk vinden, bedrukken en bestellen van diverse rugzakjes! Kies uw ideale rugzak uit de bovenstaande lijst en stuur een bestelling samen met uw logo of andere bedrukkingswens op! Zo heeft u heel gemakkelijk en heel snel uw bedrukte rugzakjes met logo in huis! Rugzakjes bedrukken is dus erg gemakkelijk!

Bedrukte rugzakjes van vele materialen

Voor het kiezen van een rugzak moet er natuurlijk gelet worden op de functionaliteit, de kleur en de vorm, zodat deze rugzakjes perfect aansluiten op uw wensen. En het materiaal heeft hier zeer veel invloed op! Bedrukte rugzakjes gemaakt van 100% katoen zien er erg natuurlijk en traditioneel uit, maar zijn niet waterdicht. De functionaliteit is dus sterk afhankelijk van het materiaal.

Waterdichte rugzakjes zijn vaak gemaakt van polyester of nylon. Bij ons kan u rugzakjes bedrukken die gemaakt zijn van waterafstotend 210 D polyester en 190 T nylon. Sommige artikelen hebben zelfs ftalaten die toegestaan zijn op basis van de REACH verordening (1907/2006). Dit betekend kort gezegd dat er chemicaliën gebruikt worden die minder schadelijk zijn voor het milieu.

Rugzakjes bedrukken met diverse functionaliteiten

Op deze pagina bent u dus aan het juiste adres voor diverse waterafstotende, waterdichte en natuurlijk ‘normale’ rugzakjes bedrukken en bestellen! En vrijwel alle rugzakjes zijn zowel als rugzak als schoudertas te dragen! Maar ook vindt u hier de unieke transparante tasjes! Deze zijn perfect om in combinatie met andere bedrukte geschenken te geven. Zo ziet men gelijk de bedrukking op de geschenken! Uw logo meerdere malen dus! Op zoek naar rugzakjes met andere functionaliteiten? Bekijk onze andere categorieën!

Bekijk bijvoorbeeld onze bedrukte rugzakjes met rits. Deze rugzakjes hebben een extra zijvak die afgesloten is met een rits. Zo heeft u binnen zeer korte tijd uw pen in de hand. Zeer handig, want niemand houdt er van om door een volle tas te zoeken! Neemt u een banaan mee? Stop deze in dit vak! In het geval dat de banaan per ongeluk geplet wordt zijn nu niet al uw spullen vies! Zo heeft een rugzak met rits meer nut dan u op het eerste gezicht zou zeggen!

Op zoek naar opvallende functionaliteit? Letterlijk opvallend zijn onze bedrukte reflecterende rugzakjes! Deze houden u veilig wanneer het donker is. Op het juiste moment zijn deze rugzakken zeer geschikt als promotioneel artikel, want ze zijn dan zeer gewild!

Rugzakjes met logo

Maar wat is nou de beste bedrukking? Dit is vrijwel altijd uw logo! Simpel, duidelijk en opvallend! Bedrukte rugzakjes met logo zorgen ervoor dat uw bedrijf aandacht krijgt! En natuurlijk kan u iets afwijken van hoe uw logo er nu uit ziet. Rugzakjes met logo die in het midden van een toffe afbeelding is geplaatst, of uw logo met een tekst die er rondom is geplaatst biedt een unieke meerwaarde. U kan namelijk een boodschap overbrengen door middel van de tekst die op een creatieve wijze om het logo is geplaatst. Maar een aantrekkelijke afbeelding kan natuurlijk ook een boodschap overbrengen!

Promotie rugzakjes of relatiegeschenken rugzakjes bedrukken?

Rugzakjes bedrukken als promotionele producten is een zeer verstandige keuze. Promotie rugzakjes zijn één van de weinige producten die hiervoor zeer effectief zijn. Dit komt omdat de rugzakjes zeer functioneel zijn en erg opvallen! Stel u bent van plan om een beurs of festival bij te wonen die in de buitenlucht gehouden wordt. Het is Nederland en dat betekend dat er altijd een reële kans op regen bestaat. Waterdichte rugzakjes bedrukken en hier aanbieden is dan ook zeer geschikt! Zorg ervoor dat u duidelijk aangeeft dat deze waterdicht zijn. Bijvoorbeeld door middel van een spandoek. U zal zien dan er vele mensen langskomen om hun gratis tasje op te halen! En dat de rugzakjes met logo opvallen en daarom geschikt zijn spreekt natuurlijk voor zich! Vele mensen lopen rond met uw bedrukte rugzakjes en zorgen voor gratis promotie!

Promotie rugzakjes is dus een zeer verstandige keuze, maar hoe zit het met relatiegeschenken rugzakjes? Ook hier is dit een goede keuze! Een relatiegeschenk is bedoelt om een goede relatie op te bouwen met de ontvangers. En er is haast geen betere manier dan door iets te schenken waar de ontvangers daadwerkelijk iets aan hebben! Toffe bedrukte rugzakjes zijn altijd handig om een keer te pakken en gebruiken. En wanneer ze niet nodig zijn, zijn ze gemakkelijk op te bergen. En wanneer de rugzakjes met logo gebruikt worden is dit nogmaals gratis promotie!

Bedrukte rugzakjes bestellen

Rugzakjes bestellen kan bij ons zeer gemakkelijk! Kies het product of meerdere producten in onze webshop, kies de kleur, het aantal en wanneer u de bestelling geleverd wilt hebben, en voeg bovendien uw logo toe. Wij verzorgen de rest! Heeft u toch vragen of wilt u uw ideeën bespreken? Neem dan contact op!